Aankomst
Door: Robert
Blijf op de hoogte en volg Robert
01 Maart 2009 | Spanje, Sevilla
Ik ben gisteravond na een vlucht van 2,5 uur aangekomen in Sevilla. Het was de hele week mooi weer maar sinds gister is het minder heb ik mij laten vertellen door een taxichauffeur, in ieder geval dat heb ik begrepen. Na mijn aankomst ben ik eert naar een cafe geweest in pastor y landero waar ik de sleutel van m'n kamertje op kon halen en waar ik uiteraard mijn eerste cerveza heb besteld. Na een zoektocht van anderhalf uur met m'n tas en koffer naar een verkeerd adress wat niet bestond had ik het eindelijk gevonden. Ik heb een huis gedeeld met 2 nederlandse dames. Het ziet er allemaal netjes uit alleen m'n bed waar ik nog maar 4 maandjes op moet pitten is een halve meter te klein:P. Ik ben vandaag de stad ingeweest om wat boodschappen te doen. Het is stukken goedkoper dan ik had verwacht dus das wel beter. Morgen ga ik op zoek naar m'n school wat een half uurtje lopen is, ik ben benieuwd...
01 Maart 2009 - 18:40
Marianne:
he coole neef veel plezier morgen met je eerste school dag dikke knuffel van mij -
02 Maart 2009 - 19:36
Margreeth:
veel plezier morgen op school. dikke kus.m -
03 Maart 2009 - 19:06
Ciska:
heeey die robert!!!
zooo nu ben je er eindelijk! wat cool man! echt als ik dit lees kan ik me haast niet voorstellen dat je er al bent..
maar je hebt al veel gelopen lees ik.. en halfuur naar je school lope?? pfff succes!
maar ik weet zeker dat je het er heeeeeeel leuk gaat krijgen! en is het een beetje gezellig met de Nederlandse damens??!
Dikke kus van mij en hoop dat ik snel weer een leuk berichtje van je lees!