Bericht 2
Door: Robert
Blijf op de hoogte en volg Robert
24 Maart 2009 | Spanje, Sevilla
Hallo mensen, Met mij gaat het nog steeds goed. Vorige week ging het wat minder. Met keelontsteking 2 daagjes in het ziekenhuis gelegen. Wel een aparte ervaring! In je 1tje in het ziekenhuis met alleen maar spanjaarden om je heen. Maar goed opgevangen en zat na 3 dagen al weer aan het bier in de zon. Helaas wel wat dagen gemist op school en heb een boel in te halen dus ben hard aan het werk. Ik leer veel en ontmoet mensen van over de hele wereld. We hebben ondertussen al een hele leuke groep waar we vaak mee gaan stappen. Het uitgaan hier begint nog later dan in nederland rond 3 uur ofzo dus de volgende dag ben je helemaal niets waard. Alles gaat hier heel rustig, tranquil, en het stress kennen ze hier heel niet. De mensen lopen hier super traag en gaan niet voor je aan de kant dus haast is geen optie. Wij nederlanders zitten al in de stress als we een heel piepklein deukje in onze auto hebben maar hier is elke auto ingedeukt. Parkeren is hier ook heel makkelijk. Je beukt eerst de auto voor je, in de achteruit tegen de andere auto net zolang tot je goed staat. Dus een mooie dure auto kun je hier beter niet kopen. Het weer op het moment is wat minder wat het huiswerk maken wat makkelijker maakt. Ik heb echt een super tijd en wil hier noooooooit meer weg! Ik hoop dat het jullie ook allen goed gaat! Saludar de Sevilla
24 Maart 2009 - 15:41
Margreeth:
Leuk om te lezen. fijn dat je zo geniet. xxx -
24 Maart 2009 - 16:06
Marianne:
he rob nou zoek er lekker een leuk baantje ( wat sponsers) en een leuk huisje dan kom ik wel in de vakantie effe op bezoek hihi
he groetjes en een dikke knuffel van marianne
08 April 2009 - 07:18
Piet En Marry:
Je schrijft het leuk Robert!
Heb je je intussen al aangepast aan het tempo van de Spanjaarden?
Geniet van je tijd daar.
Liefs van ons.